ART BETON

WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG.

Kies uw taal :

Omschrijving bedrijf

Wij voeren in heel België, als ook in Luxemburg en in Nederland verschillende werkzaamheden door: oprichten / herstelling van gepolijste betonnen industriële vloeren met of zonder bedekkingslaag, epoxyvloeren en bestrating uit bedrukt beton.
Wij hebben de noodzakelijke logistiek om deze diensten met inhouding van de hoogste uitvoeringsstandaards te verlenen.
Dus staat er voor de Belgische markt een nieuwe fase in de oprichting van openbare of privé oppervlakten en ruimtes open.
Wij bieden ideale, innovatieve oplossingen, die zowel van de architecten, als ook van de constructeurs en de klant met een heel groot interesse worden opgenomen.
De bijzondere vorderingen, die wij aan onze nieuwe collega's in ons team stellen, hebben de effect, dat ons bedrijf jonge professionelen samen heeft gebracht, die kwalitatief werk waarderen, dat prompt en op tijd wordt doorgevoerd.
Het team, dat de verschillenden werkzaamheden doorvoert, bestaat uit professionelen vast aangestelde werkers, die een bijzondere opleiding speciaal hebben ontvangen voor de diensten, die wij bieden.
Hun ervaring maakt het heel eenvoudig voor ons, de werkzaamheden aan de behoeften van onze klanten aan te passen.
U kunt onze homepage graag bezoeken.
Daar worden de uitvoeringen en hun voordelen en eigenschappen gepresenteerd: uit beton met bedekkingslaag; epoxyvloeren; bestrating uit bedrukt beton.

U kunt ons ook wel contacteren en vragen wat dat alles is: bestrating uit bedrukt beton, de voordelen van de bestrating met bedrukt beton, uitvoering van het bedrukt beton, gepolijste betonnen industriële vloeren, epoxyvloeren, heroprichting van vloeren, prijzen van de bestrating met bedrukt beton, prijzen voor industriële vloeren, enz.


Recent werk

 • industriele vloeren
 • epoxy vloeren
 • bedrukt beton

Wij bieden de volgende diensten

 • Pestrating uit bedrukt beton

 • De bestrating uit bedrukt beton is en bestratingssysteem, dat door het bedrukken van een rauwe laag van speciale beton bereikt wordt (een betonaard met elastische vezels om het verschijnen van scheuren te voorkomen en met additieven om de weerstand tegen de invloed van de vorst-dau cyclus te verhogen) met hulp van matrijzen, die de beton zoals natuursteen, baksteen of zandsteen enz. uitzien laten.
  De kleur, die de klant wenst, wordt door een speciaal kleurpoeder bereikt, dar een dubbele rol vervult: de gewenste kleur te verlenen en de weerstand te versterken.

 • Uit beton met bedekkingslaag

 • Gepolijste betonnen industriële vloeren met bedekkingslaag zijn aanbevolen voor: Opslagruimten, industriële hallen, logiestikcentra, productiewerkplaatsen, hangars, winkelcentra, fabrieken, parkeerplaatsen, tankstations, musea, markten, enz.
  De gepolijste industriële vloeren kunnen een bedekkingslaag hebben (zeer stevig, met uitzonderlijke mechanische eigenschappen) of geen bedekkingslaag (met de weerstand, die wordt gegeven door de kwaliteit van het gebruikte beton).

WERKPLEKWIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen.

ART BETON - kwalitatief hoogwaardige diensten. info@art-beton.be

HOME | BEDRUKT BETON | INDUSTRIELE VLOEREN | WERK | PORTOFOLIO | CONTACT

Design & code by Artbeton