ART BETON

WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG.

Kies uw taal :

WIJ WERKEN IN


Bestrating - Pestrating uit bedrukt beton


De bestrating uit bedrukt beton is en bestratingssysteem, dat door het bedrukken van een rauwe laag van speciale beton bereikt wordt (een betonaard met elastische vezels om het verschijnen van scheuren te voorkomen en met additieven om de weerstand tegen de invloed van de vorst-dau cyclus te verhogen) met hulp van matrijzen, die de beton zoals natuursteen, baksteen of zandsteen enz. uitzien laten.

De kleur, die de klant wenst, wordt door een speciaal kleurpoeder bereikt, dar een dubbele rol vervult: de gewenste kleur te verlenen en de weerstand te versterken.
Als de passende matrijzen worden gebuikt, kunnen grote naadloze oppervlakten of trappen uit bedrukt beton worden uitgevoerd, die er zoals authentiek massief natuursteen uitzien. Sommige resultaten van zulke werkmethoden kunt u hier zien.

Bestrating kan overal worden doorgevoerd, waar beton kan worden gegoten. Ongeacht het klimaat kunnen mooie, duurzame oppervlakten worden opgericht, die elke andere vorm van bestrating overschrijden.
Men kan deze aard van bestrating met succes als ideale oplossing inzetten om woonruimtes, winkelcentra, amusementsparken, marktplaatsen, parkeerplaatsen, benzinestations, terrassen, toegangswegen op te zetten, evenals andere gebieden zoals voetgangersgebieden, trottoirs, zwembaden, enz. op te zetten.

Technologie Pestrating uit bedrukt beton


In de technologie van het beton worden er innovatieve materialen uit het gebied van de decoratieve beton gebruikt.De kleurstof, die de sterkte verhoogd en die wordt aangebracht op de oppervlakte van het rauwe beton, vormt na het drogen een zeer sterke laag die een hoge weerstand tegen UV-stralen heeft.
Dit is eigenlijk een droog mengsel van cement, solide aggregaten, additieven en UV-bestendige pigmenten die beschikbaar zijn in een uitgebreid kleurenpalet.

De release agent (poeder) is ook in diverse kleuren beschikbaar en heeft de rol om een effect van de wijziging van de uitgangskleur te maken, of om de indruk van veroudering in bepaalde gevallen te geven.
De verkregen oppervlakte wordt bedekt met een laag van acryllak, die na het drogen een vaste film vormt, kleurloos is en ook zeer resistent tegen zonnestralen.
De lak heeft een speciale weerstand wat de invloed van water, olie en zuren betreft, zodat de techniek van gedrukte beton in alle activiteitsgebieden kan worden gebruikt.
Concluderend is de lak de ideale oplossing om een beschermende laag te verkrijgen.

U kunt ons ook wel contacteren en vragen wat dat alles is: bestrating uit bedrukt beton, de voordelen van de bestrating met bedrukt beton, uitvoering van het bedrukt beton, gepolijste betonnen industriële vloeren, epoxyvloeren, heroprichting van vloeren, prijzen van de bestrating met bedrukt beton, prijzen voor industriële vloeren, enz.

CONTACT

ART BETON

WIJ ZIJN OP FACEBOOK


  • Volg ons op Facebook.

COMPLEET AANBOD

Zodat u een compleet aanbod kunt ontvangen, gelieve het formulier volledig in te vullen. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk.
WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen.

Design & code by Artbeton