ART BETON

WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG.

Kies uw taal :

WIJ WERKEN IN


Industriële vloeren - Gepolijste betonnen industriële vloeren


Gepolijste betonnen industriële vloeren met bedekkingslaag zijn aanbevolen voor: Opslagruimten, industriële hallen, logiestikcentra, productiewerkplaatsen, hangars, winkelcentra, fabrieken, parkeerplaatsen, tankstations, musea, markten, enz.
Gepolijste betonnen industriële vloeren (vloeren uit mechanisch gladgestreken beton) winnen steeds een groter deel aan de België/NEDERLAND/LUXEMBURG markt. Een nieuw gebouw is zonder industriële vloeren van gepolijst beton bijna onvoorstelbaar (vestigingen, industriële hallen, bergruimte, parkeerplaatsen, enz.)

De gepolijste industriële vloeren kunnen een bedekkingslaag hebben (zeer stevig, met uitzonderlijke mechanische eigenschappen) of geen bedekkingslaag (met de weerstand, die wordt gegeven door de kwaliteit van het gebruikte beton). In beide gevallen is het raadzaam, om beton van de beste kwaliteit te gebruiken (tenminste B300, bij voorkeur hoger). Ook zijn er de gepolijste industriële vloeren met bedekkingslaag aanbevolen.

Gepolijste betonnen industriële vloeren met bedekkingslaag


De klassieke uitvoering is die, de mortel toe te passen op een vers gegoten betonnen oppervlak van 2-3 mm dikte en deze af te vlakken totdat een spiegeleffect wordt verkregen.
Afhankelijk van de belasting van de grond is tevens de bedekkingslaag verschillend:

  • Gemiddelde belasting: mortel met kwarts aggregaten,
  • Hoge belasting: mortel met synthetische aggregaten;
  • Zeer hoge belasting: mortel met metallic aggregaten.

Het resultaat is een monolithische oppervlakte uit beton, die zeer duurzaam en bestendig is en ook goed uitziet.
Het hele proces van het maken van een gepolijste industriële vloer (mechanisch afgevlakt) duurt ongeveer 36-48 uur en bestaat eigenlijk uit zeven belangrijke stappen:

  • Voorbereiding van de werkoppervlakte, gieten, strooien en nivelleren van het beton;
  • Initiële afvlakking van de oppervlakte;
  • Daaropvolgende smoothing voor het verkrijgen van de spiegeleffect;
  • Het afdichten van het oppervlak met het verzegelstof gemaakt uit oplosmiddel (verzegeling);
  • Uitvoeren van de dilatatievoegen en hun vulling.

U kunt ons ook wel contacteren en vragen wat dat alles is: bestrating uit bedrukt beton, de voordelen van de bestrating met bedrukt beton, uitvoering van het bedrukt beton, gepolijste betonnen industriële vloeren, epoxyvloeren, heroprichting van vloeren, prijzen van de bestrating met bedrukt beton, prijzen voor industriële vloeren, enz.

CONTACT

ART BETON

WIJ ZIJN OP FACEBOOK


  • Volg ons op Facebook.

COMPLEET AANBOD

Zodat u een compleet aanbod kunt ontvangen, gelieve het formulier volledig in te vullen. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk.




WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen.

Design & code by Artbeton