ART BETON

WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG.

Kies uw taal :

WIJ WERKEN IN


Epoxyvloeren


De systemen van industriële epoxyvloeren kunnen worden gebruikt voor de inrichting van:

  • Bedrijfsgebouwen met hoge eisen op het gebied van chemische weerstand: productie en opslag van voedsel of chemische producten;
  • Commerciële ruimten: magazijnen, beurzen, winkels, vergaderzalen, enz.;
  • Openbare voorzieningen: ziekenhuizen, medische kantoren, restaurants, scholen, boekhandels, kantoorruimten, enz.

Epoxyvloeren - technologie op grond van epoxidisch hars en vulmiddel op basis van kwartszand, die aan een op deze manier opgestelde vloer uitstekende mechanische en chemische eigenschappen verleent.

De epoxidische harsen worden op de lagere lagen van de oude beton aangebracht, na de voorafgaande voorbereiding van de oppervlakte (malen van het beton voor het verwijderen van vuil, gekleurd of beschadigd laag, herstel van zwaar beschadigde zones met speciale mortel), alsmede op de lagere lagen van vers gegoten beton (na het rijpen - 28 dagen).

Voorwaarden voor de toepassing van de epoxidische harsen: het bestaan van waterdichte isolatie onder de betonplaat en een binnenvochtigheid van het beton onder 5%.

De voordelen van de epoxyvloeren bestaan in het universeel gebruik, de uitstekende chemische en mechanische eigenschappen, evenals de gemakkelijke en snelle applicatie. Er zijn vier belangrijke stappen:

  • De uitvoering van de applicatielaag: De betonnen platform word gegoten en glad gestreken, en nadat de onderlaag gerijpt is;
  • na 28 dagen – wordt de primer aangebracht
  • het verbindingselement;
  • waarna de dragerlaag volgt, en daarna de afsluitlaag - de afdichting stof

Het resultaat is een vloer die geen stof uitstoot en tegen doorsijpelen van water, olie of vet is bestand.

U kunt ons ook wel contacteren en vragen wat dat alles is: bestrating uit bedrukt beton, de voordelen van de bestrating met bedrukt beton, uitvoering van het bedrukt beton, gepolijste betonnen industriële vloeren, epoxyvloeren, heroprichting van vloeren, prijzen van de bestrating met bedrukt beton, prijzen voor industriële vloeren, enz.

CONTACT

ART BETON

WIJ ZIJN OP FACEBOOK


  • Volg ons op Facebook.

COMPLEET AANBOD

Zodat u een compleet aanbod kunt ontvangen, gelieve het formulier volledig in te vullen. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk.
WIJ WERKEN IN BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen.

Design & code by Artbeton